Gălăţenii au votat simbolul oraşului: Palatul Administrativ


Campania iniţiată de Adevărul prin care 13 oraşe din România îşi aleg simbolul, a vizat şi Galaţiul pe lângă Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Constanţa, Braşov, Târgovişte, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Jiu şi Suceava. După părerea mea au uitat Slatina, Piteşti, Tulcea, Arad, Piatra Neamţ şi Bacău pe care le consider oraşe demne de vizizat.
Gălăţenii au avut de votat între : Palatul Administrativ, Pânzarul Moldovenesc, Biserica Precista, Păpădia, Vasul Libertatea, Univeristatea Dunărea de Jos, Turnul TV, Palatul Navigaţiei şi Teatrul Dramatic. Eu cred că Păpădia nu trebuia trecută la simboluri, mai potrivită fiind Fata pe Valuri. Au lipsit însă Muzeul de Ştiinţe ale Naturii, Sidex-ul, Grădina Publică, Palatul Episcopal, Casa Memorială Cuza, Statuia lui Cuza, Parcul Eminescu şi cam atât. 
Câştigător a ieşit Palatul Administrativ (actuala Prefectură), cu peste 40% din voturi. Deştepţi cei care au votat Palatul în detrimentul Bisericii Precista (care a strâns doar 15%), pentru că aceasta din urmă nu are nici măcar 1% din potenţialul turistic al mănăstirilor din nordul Moldovei sau al Deltei şi nu e specială cu nimic, nici măcar tunelul pe sub Dunăre… care dacă ar exista ar trebui promovat nu ascuns…… 
PALATUL ADMINISTRATIV GALAŢI
Şi cum fiecare pădure cu uscăciunile ei, se mai găsesc şi oameni care trăiesc pentru biserici şi sunt de părere că biserica e viitorul României… am ajuns rău de tot dacă ne punem speranţa în ceva ce nu există drept care am să vă postez comentariile aici luate de pe Adevărul.ro .

CONDORUL 2011-09-01 17:14:14
GALATENII SUNT NOSTALGICI COMUNISTI NU DEGEABA GALATIUL SE NUMESTE „ORASUL ROSU” NU PUTEAU SA ALEGA, CA SIMBOL, O BISERICA LINGA CARE COMUNISTII FACUSERA „HOTELUL PARTIDULUI” CARE NU SE PREA VEDEA IN POZA, ASA CA AU ALES CLADIREA UNDE AU STAT DECENII LA RIND PRIMSECRETARII PCR CONDUCIND ORASUL CU „CINSTE” SI „DEVOTAMENT” COMUNIST. BRAVO TOVARASI !

badita stefan 2011-09-01 23:42:29
orice inafara de biserici …. oricum biserica precista paleste in fata marilor catedrale mitropolitane de la cluj, iasi, timisoara…. deci nu aveam sanse …. asa macar palatu adiminstrativ este facut de mincu, are istorie frumoasa , mai dezobisnuiti-va sa alegeti biserici in tzara asta…. ca de aia nu mergem la munca…stam si asteptam un dumnezeu care nu exista .. si preotii fac bani pe curu prostilor… + ca biserica niciodata nu va muri de foame…. nu vedeti ca se contruiesc biserici in loc de spitale….. ASA VREA DUMNEZEU??!! 10.000 DE BISERICI IN LOC SA FACA 100 DE SPITALE? 

badita stefan 2011-09-01 23:45:31
Si inca ceva, comunistii macar au facut spitale, cai ferate, orase, fabrici, industrie.. au ridicat tzara…. kiar daka au facut si mult rau…dar dupa 90 nu vezi ca macar nici putin bine comunist nu mai este…. ? inainte aveam o casa, aveam o familie, puteam sa o intretin, … azi , termin 2 facultati si sunt somer… o noua generatie de someri cu diplome ale unor facultati grele! 

 Procentele obţinute (imaginea aparţine site-ului Adevărul.ro

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s