Facebook – rețeaua antisocială


Dece a devenit FACEBOOK-ul un Hi5 mai șmecher? Răspunsul e simplu, s-a umplut imediat de cocalari, prințese și pițipoance… După ce că se duce dracului și din cauza erorilor, administratorii rețelei sociale, o schimbă în rețea antisocială. Au niște reguli de tot căcatul și o politică antispam care nu este decât modul de transformare în rețea antisocială….. păi să dai cerere de prietenie unui alt utilizator, care îți e vecin și retardații să îți taie accesul la adăugat prieteni pe motiv că ei știu că nu îl cunoști mi se pare pe cât de idiot pe atât de antisocial. Și chiar dacă nu cunoști persoana, ce îi interesează? Socializare = cunoștințe noi din câte știu eu….


La prea multe cereri de prietenie trimise în aceeași zi, băieții feisbuciști se pun pe vânat utilizatori și îi blochează indiferent de numărul de prieteni comuni sau incomuni…. Defapt nu e vorba că îți cunoști toți prietenii de pe Facebook dar sunt utilizatori cu 5000 de prieteni care nu au restricții, dar sămânțarii de administratori nu realizează că SOCIALIZAREA e un proces ce nu poate fi oprit, limitat, cenzurat sau supus unor reguli…. Dacă tot nu te lasă să adaugi prieteni, atunci să nu îți mai facă sugestii de căcat……

MESAJUL DE INTERDICȚIE CE ÎMI APARE DUPĂ CÂTEVA CERERI DE PRIETENIE TRIMISE ÎN 2 ZILE….

În imaginea postată vedeți interdicția de a adăuga prieteni, chiar și din aceia sugerați de ei cu un mesaj foarte ridicol, considerând SPAM orice căcat…. mai degrabă aș considera SPAM e-mail-urile trimise de ei, sau cererile ori mesajele de căcat din site, care te roagă să dai click nuj unde dracu, să cumperi nuj ce dracu, să ajuți vreo copilă africană fără bani, sau alte căcaturi….. Cred că MySpace este mai interesant.

FELICITĂRI ADMINISTRATORILOR FACEBOOK CARE SUNT NIȘTE CLARVĂZĂTORI, ATOTCUNOSCĂTORI, NIȘTE DUMNEZEI AI INTERNETULUI. SĂ NE PLECĂM ÎN FAȚA LOR, CĂCI EI SUNT ÎNCEPUTUL ȘI SFÂRȘITUL SOCIALIZĂRII MONDIALE! ….. 

ANTIFACEBOOK : GÂNDIT ALTFEL! SCRIS ALTFEL! (Sloganul aparține publicației on-line Antidotul.ro)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s