Brăileni = Labagii notorii


Umblând pe net şi nu navigând, că nu torn apă pe tastatură asemenea blondelor, am dat de o ştire absolut senzaţională în reluare şi în direct:

„De când au rămas fără uzine, fabrici, firme şi alte distracţii carnale, brăilenii, nu se sfiesc să admintă că au luat-o în mână. Există însă şi cetăţeni care iau în serios această formulare academică şi ţin să arate lumii întregi şi cum anume au luat-o în mînă. De exemplu, acest acest nene care, după cum scrie aici, a fost extrem de ocupat duminică, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla la plajă, la Lacu Sărat, citez: „Un bărbat de 45 de ani a fost amendat de jandarmi pentru că săvîrşea gesturi obscene în faţa mai multor femei care se aflau pe o plajă privată din Staţiunea Lacu Sărat. Bărbatul a fost surprins de jandarmi duminică, în jurul orei 15.30, în timp ce se masturba lângă gardul plajei din Lacu Sărat. Cel în cauză, T. Ionel, în vîrstă de 45 ani, a fost condus la sediul postului de jandarmi unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 300 lei, pentru gesturi obscene săvîrşite în public.”
Două chestiuni aş propune dezbaterii publice, şi anume: 

1) Cum anume au probat jandarmii faptul că nenea Ionel din rîndurile de mai sus chiar făcea ce-a făcut Onan în timp ce „se afla lîngă gardul plajei”?

2) Cît de brăilean trebuie să fii ca să ajungi să dai 3 milioane de lei vechi pentru a o arde precum dizidenţii după gard, în loc să te ducă mintea că de banii ăştia, pe criza asta, puteai să iei două gagici cat. a I (carne macră, fără os), pe care să le ţii de vorbă o noapte-ntreagă?”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s