SNCF are boală pe români!


Cine nu a aflat de la televizor află acum de pe blogul meu că SNCF are ceva cu românii de pretutindeni (SNCF = Căile Ferate Franceze), pentru că în trenurile TGV sunt sau cel puțin erau afișe antiromâni:

http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/60407761

ACUM VINE ÎNTREBAREA CHEIE: DECE SUNTEM VĂZUȚI AȘA? CUI TREBUIE SĂ MULȚUMIM PENTRU ACEASTĂ IMAGINE A ROMÂNILOR ȘI ROMÂNIEI ÎN LUME? DESIGUR… ȚIGANILOR CARE NU AU FOST OMORÂȚI ÎNDEAJUNS DE ANTONESCU… Noi nu avem drepturi în România, dar țiganii au mai multe ca noi și ne acuză de discriminare… O să vină vremea când românii se vor sătura de ce fac țiganii și ori îi vor omorî pe toți ori îi vor sili să se mute în India …. IAR AUTORITĂȚILE ROMÂNE NU FAC NIMIC, ÎN CONTINUARE SPRIJINĂ DREPTURILE ȚIGANILOR?!

Anunțuri

4 gânduri despre “SNCF are boală pe români!

  1. Stefane te inteleg si eu sunt satul de tigani am stat in BUCURESTI,acum locuiesc cu familia in Spania de 13 ani.Si aici i-am vazut la cersit,la furat de cabluri,copii lor sunt trimis la furat in loc sa invete si aici statul spaniol au multe programe pentru aceasta minorie ,,gipsy,,spanioli asa le spun,,gipsy,,este mult de povestit si nu prea ma descurc cu tastadura intr-un cuvint:solutia pentru aceste ,,persoane,,tigani,, este sa le dam un loc unde sa traiasca intre ei.Ma gindisem la ce am scris mai sus,m-i sa parut ca asa scapam de ei,ai vazut ca occidentalilor nu le pasa de aceasta situatie pe care romanii o traiesc cu acesti tigani ei ii pune pe avion s-au pe autocare si trimit inapoi in ROMANIA.

    Apreciază

  2. ,,PROIECTUL,,.Actuala republica MOLDOVA poate fi a tiganilor simplu:toti moldoveni vin inapoi in ROMANIA iar toti tiganii din ROMANIA si EUROPA ASA ZISA UNITA se muta in republica MOLDOVA.Si sa terminat toata tampenia asta cu impartirea ROMANIEI,iar OCCIDENTUL sa faca bine sa-si bage nasul in treburile lor si sa ne lase in pace.Acest proiect cu mutarea tiganilor in republica MOLDOVA si venirea moldovenilor de peste Prut in ROMANIA ar rezolva odata pentru todeauna aceasta problema.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s